iPhone 13 ár, megjelenés és a telefontokok

Az Apple szeptember 13-án dobhatja piacra az iPhone 13-at, az előrendeléseket pedig szeptember 17-től kezdi meg. Az Apple iPhone 13 árával és bevezetésével kapcsolatos spekulációk kezdték elárasztani az internetet szeptember kezdetével, amely a technológiai óriás új okostelefon-családjának hagyományos bevezetési hónapja.

A bevezetés körüli pezsgést keltve számos kiszivárgás és pletyka járja a közösségi médiaplatformokat. Bár valójában senki sem tudja, hogy az iPhone 13 pontosan mit fog kínálni, nehéz figyelmen kívül hagyni az ellenállhatatlan szenzációkat, amelyek betekintést engednek a várva várt készülékbe.

iPhone 13 tokok és hátlap védelem

Nemrég kaptuk pár védőtokot a közelgő iPhone 13 készülékhez a Tokzone.hu jóvoltából. Érdekes különbségeket fedezhetünk fel az előző széria és az új változásaiban. Ahhoz, hogy tökéletes védelmet adjunk a hátlapnak és az egész készülékháznak, ami idén szerencsére acélból készül, ez azonban azt jelenti, hogy a karcolások ellen érdemes egy prémium ütésálló és eredeti iPhone 13 tokot választanunk. Az eredeti tokok kizárólag  a Tokzone-nál kaphatóak a legjobb áron és a teljes választékban. A gyári kiegészítők prémium bőrből és egyedi rezgéselnyelő műanyagból készülnek a lehető legjbb védelem érdekében.

A kamerasziget nagyobb és sokkal jelentősebb lesz a hátlapon. Ennek köszönhetően a kamera felbontás a képek inősége is változhat, fontosabb azonban megjegyezni, hogy a komolyabb kamera sziget, komolyabb védelmet is érdemel, mivel sokkal könnyebben karcolódik az elődmodelléhez képest.A továbbiakban pedig kivesézzük, hogy mire számíthatunk az új Apple modell esetében, tehát íme egy kis betekintés a spekulált iPhone 13 árába, megjelenési dátumába, specifikációiba:

iPhone 13 formatervezés és dizájn

A beszámolók szerint az iPhone 13 legnagyobb lehetséges dizájnváltozása lehet a hangszórónak a készülék teteje felé történő áthelyezése, valamint egy új, átlós kameraelrendezés, amely elsőre eléggé egyedinek tűnik. Az Apple iPhone 13 Pro változatai nagyobb kameramodult is kaphatnak. Emellett a bekapcsológombok pozíciójának eltolódását is láthatjuk.

Az iPhone 13 megjelenési dátuma

Miután egy hónapos késéssel indult az Apple iPhone 12, úgy tűnik, hogy az Apple iPhone 13 a szokásos naptár szerint elindul az iPhone 13. Ez azt jelenti, hogy végül 2021 szeptemberében lehetsz tanúja az iPhone 13 megjelenésének.

Korábban egy szivárgás rámutatott, hogy az Apple szeptember 13-án dobhatja piacra az iPhone 12-t, és szeptember 17-től kezdődően kezdi meg az előrendelések felvételét. Más jelentések is utaltak a szeptember harmadik hetében történő bevezetésre.

Az iPhone 13 ára

Egészen a múlt hétig mindenki arra számított, hogy az iPhone 13 nagyjából az iPhone 12 termékcsaládhoz hasonló áron fog megjelenni. Az új hírek szerint azonban az iPhone 13 ára magasabb lehet, mint elődjéé.

Az áremelkedés hátterében a gyártási költségek növekedése áll, figyelmeztetett az Apple legnagyobb beszállítója, a TSMC. Sokan azonban továbbra is arra számítanak, hogy az iPhone 13 termékcsalád az iPhone 12 bevezetési árain – 699, 799, 999 és 1099 dollár – fog megjelenni.

Az Apple korábban az XR és XS szériákat már a semmi közepén dobta piacra. A pletykák tehát arra mutatnak rá, hogy ahelyett, hogy iPhone 13-nak nevezné el a készülő sorozatot, az Apple iPhone 12s névre keresztelhetné azt.

Az iPhone 13 színváltozatai

Az Apple iPhone 13 új, frissítő színváltozatokat csomagolhat, többek között fekete, ezüst, rózsaarany és naplementearany színt. A pletykák szerint az Apple iPhone 13 egy új rózsaszín színváltozatban is megjelenhet.

Az iPhone 13 okostelefon megjelenése előtt a médiajelentések alapján kiszivárgott a készülő okostelefon számos jellemzője. Például az iPhone 13 termékcsaládban többek között a Touch ID kijelző alatti változata, a Face ID, amely maszkkal is képes felismerni a felhasználókat, és a 120 Hz-es képfrissítési frekvenciájú kijelző is megjelenhet.

Az okostelefont valószínűleg az A15 Bionic processzor fogja hajtani, amely az iPhone 12 sorozatot működtető A14 Bionic processzor utódja lesz.

forrás: Tokzone.hu iPhone telefontokok

Related Posts