Használd ezt a trükköt, hogy értesítést kapj, amikor az iPhone-od 100%-ra töltődik.

Az iPhone töltése néha olyan titokzatos tudománynak tűnhet, ahol nem vagy teljesen biztos abban, hogy mennyi időbe telik a töltés a használt aljzattól, a csatlakozó kábeltől vagy a vezeték nélküli töltőpadtól függően.

Ha gyorsan szeretnéd feltölteni az iPhone-odat 100%-ra, és tudni szeretnéd a pillanatot, amikor teljesen feltöltődött, hogy folytathasd a napodat vagy elindulhass, valójában van egy kevéssé ismert beállítás, amely rendkívül hasznos lehet. Íme, hogyan működik.

Hogyan kapj értesítést, amikor az iPhone töltése befejeződik Mint annyi más hasznos funkciót, amit engedélyez, az iPhone töltésének fokozására szolgáló mód a rendkívül segítőkész “Rövidítések” alkalmazás segítségével valósítható meg. Ez lehetővé teszi számodra, hogy automatizációkat állíts be, amelyeket akkor indíthat el, amikor bizonyos események történnek a telefonodon.

Íme, hogyan állíthatod be azt az automatizációt, amely értesítést küld, amikor az iPhone akkumulátora eléri a 100%-ot.

Nyisd meg a “Rövidítések” alkalmazást Az Automatizálás fülön érintsd meg a Személyes automatizálás létrehozása lehetőséget (vagy a + jelet, ha ez nem jelenik meg) Görgess le, hogy kiválaszd az Akkumulátor szint opciót Görgesd végig a csúszkát jobbra, hogy a kijelölt lehetőség 100% Equals legyen Koppints a Következőre, majd Adj hozzá műveletet A keresősávban keress rá a Hang lejátszása lehetőségre, és válaszd ki azt Koppints a Következőre, majd kapcsold ki a Kérdezés futtatás előtt opciót Koppints a Készre Ebben a pontban létrejött az automatizáció, és hangot fog lejátszani, amikor az iPhone töltése eléri a 100%-ot – remek módja annak, hogy értesülj, ha teljesen feltöltött telefont vársz, hogy folytasd a napodat.

Természetesen lehet, hogy csak akkor szeretnéd bekapcsolni az automatizációt, amikor szükséged van az értesítésre, mivel minden nap bekapcsolva hagyni könnyen hozzájárulhat ahhoz, hogy minden este idegesítő hangok szólnak, miközben töltöd a telefonod. Szerencsére az automatizációk be- és kikapcsolása nagyon egyszerű a “Rövidítések” alkalmazásban.

Related Posts