Különböző színek használata egy Gamer szobában

Manapság több gamer dolgozik otthonról. Azt mondják, hogy videojátékokat játszani ugyanabban a székben, ahol már sok időt töltöttél a számítógép előtt a munkához, nehéz. Hasznos lehet, ha lehetőséged van egy alternatív színre a játékszobában. Ez kiváló lehetőség lehet, ha a szerény gaming setup-od egyszersmind otthoni irodaként is funkcionál.

Milyen színt használj a szobádban?

Amikor a játékszoba ötletein töprengek, gondold át a hangulatot, amit létre szeretnél hozni. Gondolkodj el a játékszoba színösszeállításáról, amit a játékterületeden elérni szeretnél. Ne csak magadnak, hanem látogatóidnak is kényelmes és kényelmes legyen. Amikor a játékterületed hangulatát állítod be, kezdd a falak színeivel.

A játékszoba olyan hely, ahol az emberek jókat szórakozhatnak és szórakozhatnak. A bútorok egyedül nem elegendők a játékszobában. Élénk színeket kell választanod, amelyek felkeltik a figyelmet és javítják a hangulatodat.

Ahhoz, hogy helyesen tervezd meg a játékszobát, a tulajdonosoknak és belső tervezőknek néhány alapvető szempontot kell követniük. Nézzük meg néhány dolgot, amit kerülnöd kell, amikor színt választasz a játékszobához. (Designing Idea, 2021)

Ne hozz elhamarkodott döntéseket a színválasztás terén Sokan sietnek a játékszobájukat készre hozni, túlzott színválaszték használatával. Azonban ez nem praktikus alternatíva; időt kell szánnod arra, hogy tanulmányozd a játékszobádat.

Az utolsó teendő a listádon a megfelelő színkombinációk beszerzése kellene legyen. Ha ebben a helyzetben találod magad, kérj profi segítséget egy belső tervezőtől.

Engedd meg másoknak, hogy kiegészítsék a játékszoba színösszeállításodat Sokan a saját színválasztásaikat és színkombinációikat választják a játékszobájukhoz. Ilyen problémák a legtipikusabb hibák közé tartoznak, amelyeket a színválasztáskor elkövetnek.

ProTip Tanulság: Hívd meg másokat, hogy illeszkedjenek a választott színösszeállításodhoz. Engedd meg mindenkinek, hogy javaslatot tegyen, mielőtt döntést hoznál.

Ha valami színesre vágysz, ne elégedj meg unalmas színekkel Sokan előnyben részesítik az élénk színkombinációkat. Mások azonban úgy vélik, hogy a híg színválasztások tökéletesek a játékszobákhoz.

Mielőtt bármit is tennél, döntsd el, hogy szükséged van-e valami egyszerűre vagy valami feltűnőre. Ha szeretnél némi fényt a helyiségbe, tartsd távol magadtól a legmarkánsabb színválasztásokat.

Ne válassz színt az első boltban, amelyet meglátsz Ne hagyjad, hogy magaddal ragadjon és minden megvásárolj, amit az első üzletben látsz. Az első napra gyakran ajánlott az ablakban való színválasztás nézelődése az belső tervezők által. Készíts képet a szükséges színkombinációkról a játékterületeden, és hozd haza. (Nerdy Naut, 2021)

ProTip Tanulság: Szerezz mintadarabokat, hogy haza hozd őket, és teszteld őket nappal és éjjel. Ahhoz, hogy minden rendben legyen a mintákat használva, teszteld őket mindenféle fényviszonyban.

Ismerd meg a színpszichológiát Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy létezik színpszichológia. Mielőtt színösszeállítást választanál a játékszobádhoz, fontos megérteni a különböző színek jelentését.

Az emberek bizonyos színekre magasabb érzéssel reagálnak, nyugalommal és érzelemmel. Nagyszerű színek léteznek, amelyek javítják a játékos hangulatát, miközben kellemes játékszobai hangulatot teremtenek.

Különböző játékszoba színösszeállítások

Itt van néhány különböző játékszoba színösszeállítás, amelyeket a játékszobádhoz használhatsz:

Piros és fekete

A piros és fekete színkombinációt számos ismert játékban használják, mint például a Need for Speed ​​és még a Final Fantasy is. A feketét szinte bármilyen helyzetben használhatod, mert olyan sokoldalú szín.

A fekete lehetővé teszi a játékos számára, hogy a színes színekre és zajokra a képernyőn összpontosítson. Elrejti az unalmas számítógépes rendszerelemeket, például a vezetékeket is. A piros díszítések használata érdekes kontrasztokat teremt. A játékosokban ez a szín az izgalmat, az erőt és a bátorságot ébreszti fel. (Autonomous, 2021)

Narancssárga

A narancssárga szín kapcsolódik a nyárhoz és a tavaszhoz, és az energia és az öröm szimbóluma. A fényes narancssárga LED fényekkel vonzóbbá válik a játékkörnyezet.

Bár a narancssárga egy szokatlan játékszoba falfesték szín, flairt adhat esztétikus játékos beállításodnak anélkül, hogy túlzásba vinnéd. Olyan színekkel, mint a fekete, fehér és kék, kombinálhatod.

Rózsaszín

A rózsaszín a legnépszerűbb szín a kawaii játékterem tervezésekhez. Több fehér és/vagy lila színnel nagyon aranyosan fog kinézni. Ha a rózsaszín falfesték túl sok neked, egy rózsaszín ágy és rózsaszín bútor még mindig rózsaszíné teheti a teret.

ProTip Tanulság: Ha nem szereted a rózsaszínt rózsaszínre vagy rózsaszínre fehérre a játékszobád festésében, próbáld ki rózsaszínre feketére. A rózsaszín és fekete játékszoba színkombinációként merész, éles és okos megjelenést nyújtanak.

Fekete

A fekete játékterem titokzatos és elbűvölő, és lehetővé teszi, hogy elmerülj a játékokban, könnyebben összpontosítva a videójátékokra. A szoba nagyobbnak tűnik és mélyebbre kerül a részletek elrejtésével.

A sötét színű gamer szoba festésének egyetlen negatívuma az, hogy a kis játékterület még kisebbnek tűnik és érzi magát. Mivel mindegyik fent említett szín jól megy a feketével, kombinálhatod őket, ahogy csak szeretnéd.

Fehér

Amikor egy kis játéktermet fehérre festenek, az nagyobbnak és világosabbnak tűnik. A fehér egy kiváló szín a tisztasághoz és a tisztasághoz. Ha fehér játékszoba falak vannak az elmédbe, akkor még mindig babrálni tudsz a fal textúrájával. A fényes vagy matt fehér kevesebb fényt tükröz, míg a texturált fehér elrejti a legtöbb szennyeződést. Természetesen a fekete jól néz ki a fehér játékszoba falaihoz, de jól mutatnak a világos levendula, rózsaszín vagy akár természetes palettával is. (Avantela Home, 2020)

Barna

Egy fekete-fehér játékszoba színkombinációhoz hozzáadhatunk nyersfa darabokat, asztalszíneket és több növényt egy rusztikus hangulathoz. Ez a színösszeállítás melegebb, de kevésbé modern egy otthoni irodai játékbeállításban. Ajánlott, hogy egy természetes barna árnyalatot használj és párosítsd az azonos árnyalatokat. Az asztalhoz hőt adhatsz a narancssárga fények használatával.

Zöld

A zöld szín sok játékos számára az Xboxszal van összekapcsolva. Ha szerény játékteremmel rendelkezel Xbox motívummal, akkor a neonszínű zöldet kell választanod.

A zöld szín kiválóan mutat a feketével kombinálva. Azonban a neonszínű zöldet többféleképpen is felhasználhatod. Növelheted a hatást a zöld RGB fények kombinálásával. Miután a zöld megvan, különféle színek és formák akcentusait is hozzáadhatsz.

Fekete és fehér

A fehér és a fekete nagyon egyszerű színválasztások, és mindkét színben sokféle videójáték kiegészítő található. Gondolj egy fehér játékszobára egy fekete játékszoba fal előtt a monitorodon, hogy segítsen koncentrálni a munkára/videójátékokra. Egy fehér játékszobát is kialakíthatsz teljesen fekete bútorokkal és padlóval, hogy segítsen koncentrálni a videójátékokra.

Kék

A kék szín hidegséget, nyugalmat, professzionalizmust és férfiasságot idéz. Ahelyett, hogy kék játékszoba falakat festenél, egyszerűen kapcsold be a kék LED lámpákat, hogy átalakítsd a fehér, szürke vagy fekete játékszobát kék színűvé.

Szürke

A szürke a legjobb játékszoba festék színe a színpszichológia szempontjából. Ez azért van, mert elegáns, semleges és kiegyensúlyozott hang. Bár egyszerűnek tűnhet, szinte bármilyen háttérszínnel használható. A szürkét fehérrel, feketével vagy acél kiegészítőkkel, természetes fa kiegészítőkkel vagy szürke színekkel lehet kombinálni. (My Decorative, 2019)

Fa, fekete és fehér

Ha jobban szereted a rusztikusabb megjelenést, tegyél több növényt és nyers fa darabokat a fekete és fehér játékszobádba. Egy otthoni irodai játékbeállításban ez a színösszeállítás kevésbé modern, de hangulatosabb.

Készen állsz a megfelelő szín kiválasztására a játékszobád festéséhez? A megfelelő játékszoba színösszeállítás és játékszoba tervek kiválasztása létfontosságú. A belső tervezők segítségét igénybe venni szinte azonnal megtérül. Ez garantálja a remek színkombinációkat, valamint a minőségi befejezést, biztonságot és tartósságot.