15 dolog, amit át kell gondolnod felújítás előtt

Az évek során a Smart Remodeling, LLC megkönnyítette a házfelújítást és átalakítást annyira, hogy a legtöbb háztulajdonos nem is sejti, mennyire könnyítheti meg a 1 órás tervezési folyamat a felújítási problémákon és akadályokon való átsegítésüket.

Valósisztikus idővonal a házfelújítási projekt számára. Ahogy arra törekszik, hogy a következő házfelújítási projektje zökkenőmentesen menjen végbe, és pontosan úgy alakuljon, ahogyan szeretné, itt vannak a fontos lépések, amelyeket érdemes szem előtt tartani.

Értsük meg a projekt terjedelmét és végcélt?

A felújítási projekt kezdetén a jövőbeli tervekkel megszabott tervvel időt, pénzt és csalódást takaríthat meg. Felújítja-e otthonát az értéknövelés érdekében, vagy évekig ott marad?

Gondoljon a környéke állapotára, mielőtt elkezdené, és tudja, hogy melyik felújítás hozhat plusz dollárokat az eladáskor, és melyiket fogják túlzásnak tekinteni a területen.

ProTip Tanulság: Tisztázzon magában mindent, mielőtt nekilátna a házfelújításnak. Egy részletes és pontos terv segíteni fog abban, hogy mennyire mélyre menjen a felújítási projektjével. Azért, hogy emlékeztessem, egy konyha felújítás jelentősen hozzáadhat az otthona értékéhez.

Legyen költségvetése

A legtöbb háztulajdonos gyakran alábecsüli a felújítás költségét. Egy valós költségvetés és ennek keretein belüli munka az összes fontos lépés a felújítási projekt valódi céljához.

A sikeres költségvetési folyamat érdekében fontos, hogy készítsen egy fő ellenőrző listát a projekten használt tételekről. Az elemek terjedhetnek az adminisztratív feladatoktól, például az építési engedélyek beszerzésétől, az anyagoktól és a logisztikától, egészen az egyszerű elemekig, mint a festéshez való hengerek. Egy ellenőrző lista lehetőséget nyújt arra is, hogy szétválaszthassa azokat az elemeket, amiket már rendelkezik, azokat, amiket meg kell vásárolnia, és azokat, amiket újra kell használnia a költségek megtakarítása érdekében.

Ne felejtse el tervezni plusz pénzt a felújítási költségvetésében a váratlan költségek számára. A tartalék alap gondoskodik a meglepetésekről vagy mellékelt költségekről, mint például egy teljes otthoni felújítás esetén a szállodaköltségek vagy étkezési költségek.

ProTip Tanulság: Jó ötlet a potenciális aggodalmak alapos tanulmányozása. Ez sokat segít a meglepetések korlátozásában az út során. Emellett 10% és 20% közötti összeget kell félretennie az összköltségből olyan tartalék céljából, amelyre nem számított.

Legyen realisztikus a határidővel

Az otthoni felújítás várhatóan sokkal hosszabb időt vesz igénybe, mint gondolta volna. Az új fő hálószobáját egy napon belül használni tervezett elvárás egy hétig tartó folyamat lehet. Tehát fontos tervezni egy kis mozgásteret vagy szállást, hogy elkerülje a csalódást.

Valószínűleg nem mindig fogja tartani a határidőt. Ha azt tervezi, hogy kiszakítja az ócskát egy nagy felújítás előtt, érdemes lehet elköltözni a házból ezen időszak alatt. Ez felgyorsíthatja a felújítási folyamatot és kevésbé kaotikussá teszi az életét.

Ha fürdőszoba vagy konyhai felújítást tervez, előre kell gondolkodnia az olyan áramkimaradásokról, mint a szelepek lezárása, és arról, hogy szobái nem férnek hozzá tiszta futóvízhez. Töltsön tiszta vizet tartályokba, és tartsa azokat a pulton ivásra és főzésre. Töltse fel a fürdőkádat vízzel vagy helyezzen egy vödröt a közelben, hogy lehúzhassa az illemhelyet.

ProTip Tanulság: Jól ütemezze meg a felújítási szakaszokat, és tartsa be egy meghatározott időkeretet az alacsony költségek érdekében.

Végezzen saját kutatást

Információk bősége értékes lehet a tervezési folyamatban, és ezek az információk megváltoztathatják a projekt végtervét.

Partnerkapcsolatok Kialakítása Barátaival

Beszéljen szomszédokkal, barátokkal, családdal, vagy olyan személlyel, aki igazán érti a felújítási munkát. Kérdezze meg tőlük, hogy milyen kihívásokkal szembesültek a felújítás során, és hogyan kerülték meg azokat.

Rajzok és 3D-s bemutatók fontosak

Nem kell építésznek lennie a tervrajzok elkészítéséhez, és valószínűleg szükségük lesz rájuk, hogy engedélyt szerezzenek az álomprojektjéhez.

Gyűjtsön össze méreteket, például a szobák négyzetméterét, a falak magasságát és az ablakok és ajtók szélességét, valamint az aktuális helyeket a vízvezeték, elektromos, gáz- és szennyvízcsövek számára.

A 3D-s vizuális bemutatók is segíthetnek abban, hogy előre láthassa, hogyan fog kinézni felújított otthona, mielőtt elkötelezi magát a pénz befektetésében. Ha még mindig azt kérdezi, hogy honnan szerezhet 3D-s épített bemutatókat, akkor a Smart Remodeling, LLC itt van Önnek! Mérnökeink és tervezőink a legújabb 3D modellezési technológiát alkalmazhatják, hogy segítsenek létrehozni a 3D valósághű terveket és megépíteni az álmai projektjét.

Szerezze be a szükséges építési engedélyeket A legtöbb háztulajdonos úgy gondolja, hogy az építési engedély beszerzése felesleges folyamat, de a biztonság és a szerkezeti követelmények megfelelésének biztosítása érdekében szükségesek az engedélyek.

Háztulajdonos felújítási engedélyek

Az engedélyek visszatérhetnek, ha nem szerezte be őket a felújítás előtt. Várjon, amíg a kódellenőrök az államában nem kérik Önt, hogy szedje ki a nem megfelelő munkát.

Hozzon létre egy ideiglenes helyettes házat a családjának és a négylábú családtagoknak A mély földkitermelés, a piszkos és poros felújítás alatt lévő szobák, a hangos zaj, az éles szerszámok és más bontási zűrzavar nemcsak a ház emberi lakóit zavarja meg, hanem a négylábú családtagokat is.

Balesetek elkerülése érdekében telepítsen biztonsági falakat vagy hálókat, elektromos biztonsági borításokat, és tartsa éles tárgyakat távol a kicsiktől és a háziállatoktól. A mély földkitermeléseket, mint például az emberi aknákat, kerítéssel vagy fedéllel kell ellátni a felújítás idejére.

Egy személyt is alkalmazhat a gyermekek vagy háziállatok gondozására, ami azt jelentheti, hogy az Airbnb bérletre hagyja őket, amíg a felújítás folyik.

ProTip Tanulság: Jó ötlet az otthoni felújítás ideje alatt a családjának és a négylábú családtagoknak egy funkcionális teret kijelölni.

Légy felkészült a változtatásokra

A projekt tervezésekor változhatnak a tervek a kezdeti állapotból. Időt kell adnia magának a szükséges módosítások elvégzéséhez otthona jobb funkcionálása érdekében.

Például, amikor kiszakít egy teljes szobát, ez lehet az ideális idő arra, hogy néhány befejező érintést adjon, például frissítse az elektromos szerelvényeket, szigetelést adjon a falaknak, tapétát cseréljen, és így tovább. A kulcs az, hogy kész legyen a szükséges módosításokra otthona javítása érdekében.

Rossz időjárás okozhat késedelmet

Mindig ellenőrizze a rövid és hosszú távú időjárási előrejelzéseket, mielőtt nekilátna a felújításnak, és ütemezze a kültéri hozzáférést igénylő tevékenységeket, például a földkitermelést, fa vágását, permetezést, és így tovább.

Egy kulcszáras láda elengedhetetlen

Mielőtt elkezdené az otthoni felújítási projektet, fontolja meg, hogy beruház egy kulcszáras ládába. Ez segíthet csökkenteni a lopások esélyét, különösen a felújítási területen.

ProTip Tanulság: Egy teljes otthoni felújítás esetén érdemes lehet bérelni egy kulcszáras ládát, hogy az összes tulajdonát biztonságban és tisztán tartsa a folyamat alatt.

Interjúkat tarts a megfelelő vállalkozó kiválasztásához

Az interjúk fontos módja annak, hogy megtalálja és bérelje a jó hírnevű vállalkozót. Az interjúk nélkül kockázatot vállalsz, hogy amatőröket fogadsz fel és túl sokat fizetsz rossz minőségű munkáért.

Kössön megfelelő biztosítást

Ha felújítási hitelt szeretne felvenni projektjének finanszírozására, a hitelintézete nem fogja felszabadítani addig, amíg felújítási biztosítást nem köt olyan eseményekre, mint a tűz, árvíz, vandalizmus és lopás.

Ismerje meg a határait

A házilagos projektek jók lehetnek, azonban vannak olyan feladatok, amelyeket csak szakemberek végezhetnek el. Az elektromos vezetékek elhelyezése például óriási katasztrófává válhat, ha úgy dönt, hogy saját maga csinálja.

Related Posts