Új és olcsóbb Spigen magsafe tokokat mutattak be

Igaz, hogy az Apple legjobb és legújabb  iPhone modelljei hasonlóak az iPhone 12-es társaikhoz, még az Apple MagSafe funkcióját is tartalmazzák, de a formatervek éppen eléggé különböznek e két Apple iPhone-család között ahhoz, hogy új telefon tokcsaládot igényeljenek. A gyári megoldástól eltérő kínálatot mutatott be a Spigen.

Mi is az a MagSafe?

A MagSafe az Apple által kifejlesztett, szabadalmaztatott szabvány a vezeték nélküli energiaátvitelre és a tartozékok csatlakoztatására. Egyszerűen fogalmazva, ez egy olyan funkció, amely megkönnyíti a vezeték nélküli töltést, és rengeteg új, menő tartozékot fogad be, amelyek még funkcionálisabbá teszik a telefonodat. Mindezt egy mágneseket, pajzsokat, tekercseket és érzékelőket tartalmazó összetett konstrukció teszi lehetővé. Innen ered a MagSafe név.

Ha valaha is volt már Apple laptopod, a MagSafe koncepció valószínűleg nem teljesen újdonság számodra. Az Apple ugyanis eredetileg a 2006-os MacBook Pro debütálásakor vezette be. Amikor tölteni akarod a MacBookodat, a töltő gyorsan és zökkenőmentesen csatlakozik a laptop oldalán lévő porthoz egy mágneses csatlakozón keresztül. Ez a kialakítás biztonságosabb, mint a hagyományos csatlakozó, mivel húzás esetén könnyen leválik.

Az iPhone-ba integrálódó MagSafe azonban más és fejlettebb, mint a laptop töltőink. Az Apple 2020 októberében, az iPhone 12 és 12 Pro megjelenésével egy időben jelentette be a MagSafe új változatát. Ettől a generációtól kezdve minden Apple-telefon beépített MagSafe mágneses rendszerrel készül, amely egyszerre szolgál a telefon vezeték nélküli töltésének biztonságos és gyors módjaként, valamint praktikus rögzítési rendszerként a tartozékok, például a mágneses kártyatartóink számára.

Új Spigen tokok

A MagSafe tokok elég drágák lehetnek, de ha egy olcsó, átlátszó MagSafe tokot keresel az új iPhone 13-as sorozatú telefonodhoz, a Spigen Ultra Hybrid Mag 20 dollár körüli áron jó értéket képvisel. A Spigen ennek a toknak egy nem Mag változatát is árulja körülbelül 5 dollárral olcsóbban, és számos más iPhone 13 tokkal is rendelkezik. Kipróbáltam a Spigen Mag Armor tokot is, de úgy találtam, hogy a tartozékok jobban tapadnak a Spigen Ultra Hybrid Maghez.

A tokhoz nem szerepel cseppminősítés, de a Spigen átlátszó tokjai úgy érzem, hogy ésszerű védelmet nyújtanak. Ha erősebb védelemmel rendelkező, strapabíró tokot szeretne, a Spigen Tough Armor tok, amely tartalmaz egy állványt is, 17 dollárért választható, de én személy szerint jobban szeretem a Spigen Ultra Hybrid tokjait (az Ultra Hybrid S is rendelkezik beépített állvánnyal).

Ne feledje, hogy sok ilyen olcsóbb átlátszó toknak van egy olyan szokása, hogy idővel sárgulni kezd és romlik (és kevésbé átlátszóvá válik), de elég olcsók ahhoz, hogy valószínűleg nem bánja, ha az Apple iPhone-jának csere tokjára kell költenie, ha ez megtörténik.

Related Posts