Matt feketében érkezik az új iPhone 13

Max Weinbach (a YouTube csatornán, az EverythingApplePro- n keresztül ) szerint az iPhone 13 matt fekete opciót kap a Pro és a Pro Max modellekhez, egy új rozsdamentes acél bevonatot, amely csökkenti a foltokat és az ujjlenyomatokat, egy új hátsó kamera kialakítást és továbbfejlesztett zajszűrés sugárformálással telefonhívásokhoz.

A múlt hónapban Weinbach arról számolt be, hogy az Apple tervei között szerepel az idei új ‌iPhone‌ mindig bekapcsolódó kijelzőjének megtervezése. Most erre a pletykára épít, mondván, hogy a mindig bekapcsolt 120 Hz-es kijelző tetején az Apple valószínűleg matt fekete opciót is tartalmaz az iPhone 13‌ Pro és az ‌iPhone 13‌ Pro Max készülékekhez.

Weinbach szerint a színe “újratervezett grafit”, de “határfekete”. Weinbach szerint az Apple egy narancssárga, szinte bronzszerű színnel is kísérletezik az új iPhone készülékeknél, de szerinte nem valószínű, hogy piacra dobja.

Különböző méretek 2021-ben

Az iPhone 12 termékcsalád visszahozta a szeretett lapos kivitelű kialakítást, valamint a 12 Pro és a 12 Pro Max rozsdamentes acél széleit. A modellek piacra dobása óta a felhasználók panaszkodtak az élek foltok és ujjlenyomatok vonzerejére, különösen az olyan világosabb opcióknál, mint az Arany. Az Apple arra törekszik, hogy az ‌iPhone 13‌-val foglalkozzon az új foltosodás- és ujjlenyomat-bevonat felvételével Weinbach szerint.

Hátulra haladva Weinbach szerint az új kameramodul nem lesz teljesen lapos, de mindegyik lencse kevésbé fog kinyúlni a törzsből. Ezenkívül a kamera modul azonnali feltöltése kisebb lesz, ami teljesen csökkenti a kamerarendszer vastagságát.

Kamera tulajdonságok

A korábban pletykált funkciók mellett az ‌iPhone 13‌ Pro és a 13 Pro Max kamerarendszer új eljárást tartalmaz a portréfotók készítésére. Weinbach jelentése szerint az új Pro iPhone készülékek portré módja jelentős mértékben támaszkodik a LiDAR-ra. A jelenleg az iPhone 12 Pro , a Pro Max és az iPad Pro készülékeket használó LiDAR-t a jobb gyenge fényviszonyok mellett történő fényképezéshez használják. Weinbach szerint azonban az Apple ebben az évben egy lépéssel tovább lép a portré móddal.

Weinbach szerint maga az iOS-en belül az Apple egy új iOS “képstabilizációs korrekciós” módot is tartalmaz, amely automatikusan érzékeli és fókuszban tartja a témát egy videó alatt. Tekintettel arra, hogy ez szoftveralapú, nem tudni, hogy a 2021-es iPhone-ok speciális hardverei engedélyezik-e ezt a módot, vagy hogy csendben debütálhat-e a régebbi ‌iPhone‌ modellekben.

Processzor teljesítmény

Ami magát a felállást illeti, Weinbach szerint az Apple azt tervezi, hogy az 5,4 hüvelykes iPhone 13 mini formatényezőt megtartja a felállásban, annak ellenére, hogy széles körben beszámoltak az iPhone 12 mini gyenge értékesítési teljesítményéről . Az ‌iPhone 13‌ mini segítségével az Apple javítani kívánja az akkumulátor élettartamát, ami jelentős aggodalomra ad okot azoknak az ügyfeleknek, akik élvezik a kisebb formát. Weinbach szerint maga az akkumulátor nagyobb lesz, és a hosszabb akkumulátor-élettartam tovább javul az A15 chip hatékonyságának köszönhetően.

A hét elején, a képeket küldött MacRumors mutatják állítólagos fotók az első üveg panelek az iPhone 13 modell, amelyek azt mutatják, a fülhallgatók áthelyezték a felső keret. Ha ez igaz, akkor ez lenne a legjelentősebb változás a bevágás kialakításában az ‌iPhone‌ X-ben való bemutatkozása óta. Ming-Chi Kuo Apple elemző szerint az Apple 2022-től tervez átmenni egy lyukasztó kialakításra egyes iPhone-modelleknél .

Related Posts